cruise control module - Blazer Forum - Chevy Blazer Forums

Go Back   Blazer Forum - Chevy Blazer Forums > Mechanical & Maintenance > General Tech Help > 1st Gen S-series (1983-1994) Tech

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 09-07-2009, 10:31 AM
New Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 78
livlifes2short is an unknown quantity at this point
Default cruise control module

Ok I have a 94 s10 blazer 4*4 woth the 4.3 vortec and my cruise control stopped working. I went through and found all kinds of vacume leaks. So i though sweet got my cruise back. But did not work that way. So looking at the vac control for the cruise. The one that the cable connects to all looks good. However when I pull the vac control (which pulls the cable) the throttle does not move I can hear the cable moving but the throttle does not. My question is on a 1st gen truck off and you push or pull whatever you want to call it does your throttle move? Is it just my cable? Thanks for the help!
Closed Thread

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Cruise Control Servo 982DRBlack 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 2 06-27-2007 07:39 PM
cruise control quit working 6wraith 1st Gen S-series (1983-1994) Tech 3 06-27-2007 01:44 PM
Cruise control module rjar5 1st Gen S-series (1983-1994) Tech 1 05-01-2007 11:11 PM
Vacuum Lines for Cruise Control drefda General Tech Help 1 06-13-2006 02:31 PM

1991, 2000, 99, blazer, cable, chevy, control, cruise, dont, location, module, s10, stopped, work, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -5. The time now is 11:37 AM.