Radio on no sound - Blazer Forum - Chevy Blazer Forums


Go Back   Blazer Forum - Chevy Blazer Forums > Modifications > Audio/Video Electronics
Search



Closed Thread
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 12-10-2008, 10:56 AM
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
wtroger is an unknown quantity at this point
Default Radio on no sound

I have 97 s10 Blazer the radio comes on shows stereo reception but no sound comes out of any speaker. Tried a differenr radio same results all wires on back are connnected. If i jump a speaker on to the speaker wires coming right off the back of the radio I get sound. I have checked continuity on the speaker wires to the wires coming out of the radio and all shows to be an open circuit. My question is Is ther another plug somwhere or is there an amplifier on this system
 
 
 
Closed Thread

Tags
2000, 2001, blazer, chevrolet, chevy, lights, no, on, radio, s10, sound, speakers, trailblazer


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio does not play sound after it is turned up loud?! Jake--Blazer Lighting & Electrical 0 02-08-2013 11:51 AM
Radio on but no sound mjgraham Audio/Video Electronics 1 05-23-2012 10:05 PM
No Sound From Stock Radio Omega Ra Audio/Video Electronics 3 05-06-2011 01:36 PM
ticking sound and gushing sound vdog 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 7 01-10-2007 04:46 PM
whining sound from radio tango1112 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 1 06-15-2005 07:11 PM

 
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors

All times are GMT -5. The time now is 01:07 AM.

Internet Brands, Inc.