Go Back   Blazer Forum - Chevy Blazer Forums > Mechanical & Maintenance > Engine & Transmission
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to Blazer Forum!
Welcome to Blazer Forum,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Blazer Forum today!


Closed Thread
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-12-2011, 04:42 PM
Starting Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
joanayres is on a distinguished road
Default 2005 Trailblazer evap problems

My 05 Blazer had the codes Po410 and Po455, our mechanic hooked the smoke machine up to it. It showed the vent solenoid was leaking, so he replaced the part, and cleared the service engine light. I hadn't drove it 20 miles, and the SEL came on again. So, evidently, that didn't fix it. Wondering if the mechanic didn't let the smoke machine go full circle. What else could it be? What do i need to do? HELP! (The little icon fits my mood!)
Old 03-12-2011, 04:42 PM
 
 
 
Closed Thread

Tags
2005, blazer, chervolet, chevy, code, evab, evap, evop, location, po455, problem, problems, sensor, solenoid, trailblazer


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors

All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.

Internet Brands, Inc.