Fuse box under the hood - Blazer Forum - Chevy Blazer Forums


Go Back   Blazer Forum - Chevy Blazer Forums > Mechanical & Maintenance > Lighting & Electrical
Search



Closed Thread
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-01-2012, 11:26 AM
Beginning Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 39
Black99blazer is on a distinguished road
Default Fuse box under the hood

I just got a 99 blazer lt and the fuse box under the hood has no power unless there is a wire goin straight to it from the battery. If you unhook the wire then you loose all power through out the truck. Could there be a short in a wires that connect to the bottom of the box? Any help is great thanx.
  #2  
Old 03-01-2012, 11:56 AM
BF Veteran
1999 Oldsmobile Bravada
 
Join Date: May 2011
Location: SW Central OH
Posts: 2,252
pettyfog is a jewel in the roughpettyfog is a jewel in the roughpettyfog is a jewel in the rough
Default

Yep, that is how it works. Where else would the fuseblock power come from?

If you have a problem, tell us. Are you saying it doesnt work without a kluge wire to the B+ stud on top? If so, look at diag, replace that big fuse.
Attached Thumbnails
Fuse box under the hood-pwr_main_distribution.jpg  
__________________
Taking a long hiatus; totally unrelated blather at....

99 Bravadiva - She's SUCH a Good Girl.

Last edited by pettyfog; 03-01-2012 at 11:58 AM.
  #3  
Old 03-01-2012, 01:12 PM
Beginning Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 39
Black99blazer is on a distinguished road
Default

O ok thanx. I figured it had a power wire in the harness the connects To the bottom of the fuse box because it is a 6 gauge speaker wire that is ran in front of the radiator to the box.
 
 
 
Closed Thread

Tags
03, 1995, 1998, 99, blazer, blazier, block, box, chevy, diagram, fuse, fusr, hood, location, wet


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New HVAC module, when I connect it up, blows 30A fuse under hood unpredictable1 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 4 09-17-2014 10:38 AM
under hood fuse box/block? malfunctioning blower motor RoxStar33 General Chat 3 10-09-2012 01:31 PM
Glass fuse on firewall under hood maddie's dad 1st Gen S-series (1983-1994) Tech 9 06-11-2012 10:33 PM
Fuse/Relay Center under hood question 1998MSO 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 9 10-02-2011 03:28 PM
Under Hood Light Fuse blueblazerguy Lighting & Electrical 13 01-27-2011 06:09 AM

 
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors

All times are GMT -5. The time now is 02:55 AM.

Internet Brands, Inc.