Go Back   Blazer Forum - Chevy Blazer Forums > Mechanical & Maintenance > Steering, Suspension & Drivetrain
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to Blazer Forum!
Welcome to Blazer Forum,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Blazer Forum today!


Closed Thread
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 02-26-2010, 09:36 PM
 
Join Date: Feb 2010
Location: Austin
Posts: 1
here2steer is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to here2steer
Cool 96 blazer front axle problem

I just bought a 96 s10 blazer. The transfer case in ingaging but the front wheels are not getting power. It has a posi-loc installed on the front end and the cable seems to be moving what would be the first thing to check out for this problem thanks
Old 02-26-2010, 09:36 PM
 
 
 
Closed Thread

Tags
1996, 96, axle, blazer, cable, chevy, drivetrain, front, maintenance, problem, problems, removal, replacement, s10, understanding


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors

All times are GMT -5. The time now is 11:56 AM.

Internet Brands, Inc.