97 Blazer(S10) rear wiper problems - Blazer Forum - Chevy Blazer Forums


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-09-2010, 07:41 AM
Beginning Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 47
danyboy has a little shameless behavior in the past
Default 97 Blazer(S10) rear wiper problems

Took it out, cleaned and greased moving parts in the housing and put it back together. Now, will work when switch is OFF, won't when ON and when the engine is off it will ! Could it be the little circuit board in the housing ?
Danyboy
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wiper arm dangling, other wiper arm working Helter80 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 2 06-14-2013 08:34 PM
93 s10 blazer 4 door rear wiper not working even after fixing wire. ussexplorer Lighting & Electrical 8 06-08-2011 08:14 PM
Rear wiper problems dardamar 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 1 11-08-2008 11:19 AM
Problems with Rear Wiper Blade!! lionel2 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 4 02-17-2008 02:06 PM
Rear Wiper Blade Problems zerokarma 2nd Gen S-series (1995-2005) Tech 4 10-18-2007 02:44 PM


Tags
97, blazer, board, chev, chevrolet, chevy, jimmy, malfunction, message, problems, rear, s10, wiper, wipers, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:54 PM.