Audio/Video Electronics Wired up? If you have some sort of A/V modification let's hear about it here. Discussion of stock electrical problems should be done in the 'Lighting & Electrical' section.

Remote Wire

  #1  
Old 07-09-2014, 12:50 PM
jpimp's Avatar
Starting Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Location: Canada
Posts: 165
jpimp is on a distinguished road
Default Remote Wire

Hi,

Gonna be installing a system; the HU is an Alpine.

The remote wire is needed to turn on one amp and the pac tr7 bypass module for hand\park brake bypass.

Is a relay required for the remote turn on wire since it will be running two things?

Any help is appreciated

Thanks
 
  #2  
Old 07-09-2014, 01:00 PM
blazen_red_4x4's Avatar
Super Member
Join Date: Apr 2014
Location: Lake City, Florida
Posts: 1,355
blazen_red_4x4 is on a distinguished road
Default

just split the wire and run one to your PAC module and the other back to your AMP. it's just a 12v ignition hot wire
 
  #3  
Old 07-09-2014, 01:04 PM
jpimp's Avatar
Starting Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Location: Canada
Posts: 165
jpimp is on a distinguished road
Default

Thanks!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ComputerNerdBD
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
0
10-16-2011 06:10 PM
01blueblaze
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
2
01-13-2010 11:20 AM
Idriveachevy
Audio/Video Electronics
3
03-30-2008 10:15 PM
RedXtreme04
Audio/Video Electronics
5
10-12-2007 09:03 PM
thatyoungin
Audio/Video Electronics
4
11-13-2006 11:07 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Remote Wire


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.