Off Roading Got a story about taking your Blazer off the paved roads? This is your section!

4x4 issue

  #1  
Old 07-25-2013, 08:13 PM
slcblazer's Avatar
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2013
Location: Salt Lake City
Posts: 340
slcblazer is on a distinguished road
Default 4x4 issue

Well I am stumped, yesterday I was out with some friends playing in the dirt, clicked the 4x4 auto button and it lit up just fine. Went over one little mound, nothing too bad, and then within a couple minutes after all 3 lights on the switch went out and havent come back on since, not even a flicker.
The 4x4 turned off so I have been able to drive the truck. I checked the fuse and the grey box under the kick panel. Fuse is good and no corrosion that I can see. I am stumped, can anyone weigh in on this matter?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
brian79z
Steering, Suspension & Drivetrain
32
02-23-2015 07:13 PM
99bblazer99
Lighting & Electrical
0
06-15-2013 08:38 PM
J.R. Clay
1st Gen S-series (1983-1994) Tech
5
03-16-2011 12:33 AM
camino88
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
7
01-07-2010 12:51 PM
extreme
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
4
01-05-2010 07:29 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 4x4 issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.