Performance & Brainstorming Want to free up some HP? Looking at headers? Ask your performance related questions here!

93 S10 Blazer

  #1  
Old 06-18-2012, 09:24 PM
Starting Member
Thread Starter
Join Date: May 2012
Posts: 1
Bubba1960 is on a distinguished road
Default 93 S10 Blazer

I can smell anti-freeze and today the temp gauge shot up toward 260 but the overflow tank is at the full line. I looked every where and could not find any signs of a leak or boil over. I have the 4.3 with 170,000 miles on it.

Any ideas?

Russ
 
  #2  
Old 06-18-2012, 11:31 PM
serrasalmus's Avatar
Starting Member
Join Date: May 2010
Location: rockies co.
Posts: 204
serrasalmus is on a distinguished road
Default

check your pass. floor board and make sure the heater core isnt leaking
 
  #3  
Old 06-19-2012, 05:58 PM
abig84's Avatar
BF Veteran
Join Date: Aug 2009
Location: munster indiana
Posts: 3,426
abig84 will become famous soon enoughabig84 will become famous soon enough
Default

thermostat might be stuck closed, water pump might be dead, fan clutch or fan might be bad, cooling passages in engine could be clogged, if it 260 and didnt boil over maybe its a bad gauge
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Dallas1970
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
12
02-22-2019 05:05 PM
94BlazerGirl
Engine & Transmission
1
08-28-2014 06:14 PM
rfine67
Paint, Body, & Interior
3
08-13-2011 01:04 PM
ricky
Engine & Transmission
1
07-22-2010 08:04 PM
1994BlazerS10
The Lounge
5
03-03-2010 08:52 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 93 S10 Blazer


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.