search issues - Blazer Forum - Chevy Blazer Forums

Website Problems and Suggestions Need help using the website? Ask here. Have a suggestion to make us better? Tell us here.

search issues

  #1  
Old 05-29-2016, 07:03 PM
Beginning Member
Thread Starter
Join Date: May 2016
Posts: 16
pfc1 is on a distinguished road
Default search issues

is anyone else having difficulty using the search box for threads?
 
  #2  
Old 05-30-2016, 08:03 AM
rriddle3's Avatar
Administrator
Join Date: Dec 2006
Location: Fort Worth,Texas
Posts: 6,401
rriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond reputerriddle3 has a reputation beyond repute
Default

What problem are you having with it? I just tried a search for the word 'distributor' in the title and got 182 threads listed.
 
  #3  
Old 05-30-2016, 08:57 AM
Junior Member
Join Date: Apr 2016
Location: North GA, USA
Posts: 325
Racer_X is on a distinguished road
Default

It works for me, to the extent that it works at all.

I often find better results by clicking on one of the search results there and going to the bottom to "similar threads." Those results can sometimes be more relevant, even if they aren't at the top of the forum search.

Sometimes, if I don't find what I'm looking for on the forum search, I go to google, type my search terms and add "+site:blazerforum.com" to the end. That will use google's search and database to search for results restricted to just this site. You can put any domain after the "+site:" to search only that site with google.
 
  #4  
Old 05-30-2016, 11:23 AM
Beginning Member
Thread Starter
Join Date: May 2016
Posts: 16
pfc1 is on a distinguished road
Default

it might be my own equipment issue. when i use my tablet and click in the text box the box disappears as well as my on screen keyboard, not sure why, doesn't do it on any other site, just saying, it got pretty frustrating trying to page through 1000 pages of threads. When i'm on my phone it wont even show that i'm logged in even though it pops up with the 2nd page telling you thanks for logging in and it will re-direct you. Now i'm on my desk top and it all works fine. Needles to say i appreciate the help, that's why i came here, Happy Memorial Day !!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
rexazz2
The Lounge
9
01-19-2013 12:33 AM
coolasice
Website Problems and Suggestions
2
09-29-2011 07:45 PM
m5james
1st Gen S-series (1983-1994) Tech
9
10-14-2009 04:01 PM
livlifes2short
Steering, Suspension & Drivetrain
0
03-13-2009 11:26 PM
ron36535
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
3
03-19-2007 01:01 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: search issues


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.