Full Size K5 (1969-1991) GMT415 (1992-1994) Tech Discuss any and all full size K5 general tech topics here.

SES/CEL Light not working, 1989 5.7 missing under aload?

  #1  
Old 04-15-2015, 06:18 PM
New Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2012
Location: Reno, NV
Posts: 4
1acetour is on a distinguished road
Default SES/CEL Light not working, 1989 5.7 missing under aload?

I have owned my Blazer for aprx 3 years, and I really don't remember ever seeing my SES light on. Even when I just turn Key to the on position it doesn't come on?
I have just removed the Gauge Cluster and replaced the light, Still no light in assc-run, no light when I start it? I guess I never really thought much about the blazer having one as I have never seen it on before?


1989 V10 Chevy Silverado Blazer...


Anyhow now that I am having problems when it is warmed up and I am putting it under a load, the engine is missing, and I am losing power? Going up a hill is really where I feel it, getting on freeway feel it real bad. However at 65-70 freeway cruising speed it runs fine, unless I step on it to accelerate and again starts to miss/stumble?


I have replaced my coil, ignition control module, fuel filter and my air filter, I have checked all my wires, plugs, rotor and cap all less than 2yrs and maybe 7500 miles.


I have Tried to get the codes as it seems as though what ever is going on would/should probably throw a code for me to have a better idea where to look. But without me even getting my SES or CEL lights to work, I don't really have the funds to keep throwing $$ at it.... Any help would be GREAT.. Thank you.....
 
  #2  
Old 04-23-2015, 07:08 PM
New Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2012
Location: Reno, NV
Posts: 4
1acetour is on a distinguished road
Default

Anyone?? Any help???? Hello??
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Lighting & Electrical
0
03-20-2014 10:26 PM
mr.brashear
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
3
08-25-2013 08:31 PM
jtbwatson
Lighting & Electrical
1
05-02-2013 03:09 AM
dualemg81
1st Gen S-series (1983-1994) Tech
3
03-23-2010 06:30 AM
jman_08
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
5
06-25-2008 07:27 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: SES/CEL Light not working, 1989 5.7 missing under aload?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.