Go Back  Blazer Forum - Chevy Blazer Forums > Mechanical & Maintenance > Lighting & Electrical
Reload this Page >

Fuel gauge, temp gauge, high beam indicator, and cruise control all stopped working .

Lighting & Electrical Post your lighting and chassis/engine electrical questions here. Any audio/video questions should be posted in the 'Audio/Video Electronics' section.

Fuel gauge, temp gauge, high beam indicator, and cruise control all stopped working .

  #1  
Old 01-15-2014, 01:47 AM
New Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
slide72 is on a distinguished road
Default Fuel gauge, temp gauge, high beam indicator, and cruise control all stopped working .

Hello all. I'm new to the forum. I replaced the battery on my 2000 Jimmy tonight. After doing it all of the things in the title quit working when all were working before. I checked all fuses and all were fine. Help!!! This is a new one on me. Thanks in advance....
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mike4x4ing
Lighting & Electrical
5
07-06-2013 01:21 PM
zakm0n
Engine & Transmission
5
01-09-2011 07:31 PM
marine
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
1
01-28-2010 07:05 PM
mdehoogh
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
3
08-11-2009 09:04 PM
dimmuborgir6nik6
Audio/Video Electronics
2
02-27-2008 01:34 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Fuel gauge, temp gauge, high beam indicator, and cruise control all stopped working .


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.