Full Size K5 (1969-1991) GMT415 (1992-1994) Tech Discuss any and all full size K5 general tech topics here.

Need help with odd problem on 89 Blazer

  #1  
Old 01-30-2010, 09:29 AM
Beginning Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2010
Posts: 22
blbikerood is on a distinguished road
Smile Need help with odd problem on 89 Blazer

Hello again gang. I finally got rid of the dual glass packs and echo chambers, put a standard dual exhaust on it. The whole time I"ve had the truck I have thought that the power steering pump was making the loud noise I had been hearing. I put a brand new power steering pump on it and it sounds the same. The noise is on in idle, while doing down the road, or sitting still. The truck always makes the noise. The noise is just like a bad ps pump when you turn the wheels, it just is on without turning the wheels. It is on as soon as truck starts. What else could it be that would make it that loud. Thanks.
 
  #2  
Old 01-30-2010, 09:38 AM
swartlkk's Avatar
Administrator
Join Date: May 2005
Location: Waterloo, NY
Posts: 40,803
swartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond reputeswartlkk has a reputation beyond repute
Default

Does the sound remain if you remove the accessory drive belts?
 
  #3  
Old 01-30-2010, 12:13 PM
Beginning Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2010
Posts: 22
blbikerood is on a distinguished road
Default I will try that when the snow lets up!

Thanks!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
T.C.
Engine & Transmission
5
08-31-2013 06:30 PM
Nightpath
Steering, Suspension & Drivetrain
17
11-01-2011 11:24 AM
bigbeast
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
2
08-18-2010 10:30 PM
Kr.Fabs
Engine & Transmission
4
07-01-2010 08:08 AM
V8 BUG
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
1
02-11-2010 12:06 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Need help with odd problem on 89 Blazer


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.