Full Size K5 (1969-1991) GMT415 (1992-1994) Tech Discuss any and all full size K5 general tech topics here.

o2 sensor MISSING? fml..

  #1  
Old 01-24-2011, 06:44 PM
New Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
TheTransporter is on a distinguished road
Default o2 sensor MISSING? fml..

hey all. been browsing awhile since i got my 87 jimmy (err blazer ) and finally decided to register. i need desperate help!

the moron before me hacked my exhaust together. all this time i thought that stupid SES light meant my o2 was BAD...well its MISSING all together...and i cant find the connection!

i have only one open connection on the drivers side and it looks like a fist giving the finger.
a _[ ]
a [__-|

sorta like that. and from what iv seen this is NOT the connector for the o2 sensor. never mind the fact that its higher up near the valve cover.

any help guys? maybe some pics?
 

Last edited by TheTransporter; 01-24-2011 at 06:51 PM.
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
choover82
Engine & Transmission
18
02-13-2012 11:15 PM
matt92
Steering, Suspension & Drivetrain
6
09-21-2010 01:18 PM
1994BlazerS10
1st Gen S-series (1983-1994) Tech
8
12-28-2009 01:59 AM
Shotgunn99
Street N Strip
7
11-17-2009 10:38 PM
jimmy2blzr96
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
0
07-16-2009 10:04 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: o2 sensor MISSING? fml..


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.