General Chat Chat about all things Blazer (and related vehicles). Off-topic stuff should be in the lounge, and all mechanical problems should be posted in the proper forum.

High beam lights issue

  #1  
Old 06-26-2018, 10:01 PM
Starting Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
Mark Hackett is on a distinguished road
Default High beam lights issue

hi all. Ive a 2000 blazer. Currently Iíve an issue with the brights not working. Bulbs are good. Power to both wires into the plug. Canít find a fuse to check but assuming that thatís ok as power to the bulb plug. Any suggestions or advice?
 
  #2  
Old 06-26-2018, 10:40 PM
Super Member
Join Date: Nov 2016
Location: Ontario canada
Posts: 1,458
DonL is on a distinguished road
Default

How's your ground and other wires? Maybe a faulted in the switch itself
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Tajohns34
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
1
12-21-2015 11:12 AM
Mike4x4ing
Lighting & Electrical
5
07-06-2013 01:21 PM
Redwolf
Lighting & Electrical
1
05-11-2011 06:02 PM
marine
2nd Gen S-series (1995-2005) Tech
1
01-28-2010 07:05 PM
dimmuborgir6nik6
Audio/Video Electronics
2
02-27-2008 01:34 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: High beam lights issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.