Double Din - Page 2 - Blazer Forum - Chevy Blazer Forums


Audio/Video Electronics Wired up? If you have some sort of A/V modification let's hear about it here. Discussion of stock electrical problems should be done in the 'Lighting & Electrical' section.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #11  
Old 07-24-2017, 10:29 PM
Indy Trim Guy's Avatar
New Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 5
Indy Trim Guy is on a distinguished road
Exclamation Kenwood DNX9960!

I just got a new Kenwood Double Din Unit off some dude on Craigslist for $40.00!!
The screen is flawless, not even a fine scratch or scuff or anything, looks like it's never been used.
Double Din-kenwood-dnx9960.jpg
Double Din-kenwood-dnx9960-close.jpg

This is the Wiring Harness you need.
Double Din-wiring-harness.jpg

Before and After...
Double Din-radio-before-night.jpg
Double Din-radio-after.jpg

These kenwood units also let you customize alot of neat stuff if you are tech-savy enough to attempt it.

Here is my custom power on (boot) screen I made on my computer for my headunit.
Double Din-kenwood-boot.jpg
Double Din-kenwood-boot-close.jpg

Good Luck, Any Questions Just Ask!

-Matthew
Reply With Quote
  #12  
Old 08-03-2017, 01:11 PM
Brian Hinzpeter's Avatar
New Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Saint Louis, Mo
Posts: 85
Brian Hinzpeter is on a distinguished road
Default

You know that head unit was probably stolen right?
Reply With Quote
  #13  
Old 08-05-2017, 08:39 PM
Indy Trim Guy's Avatar
New Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 5
Indy Trim Guy is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Brian Hinzpeter View Post
You know that head unit was probably stolen right?
Even if it was... I don't remember police pulling people over and ripping their head units out to check serial numbers...not to mention the small handful of people who document serial numbers for head units....

I'm not sweating it either way. Guy said he pulled it out of his old car and the new car he got a ford flex he was driving had the touchscreen from factory already, he was tired of it sitting on shelf he said.

Works for me.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
double din screen for single din hole? Anyone used one msu12 Audio/Video Electronics 3 10-31-2012 07:43 AM
Single din to Double din possibilty? julioAKAjunior Audio/Video Electronics 6 10-09-2012 11:29 AM
2 din or 1 din?????? NEED HELP fatcats2001x Audio/Video Electronics 0 12-05-2009 11:03 AM
1996 blazer... DIN and a half? Or double DIN? Arthur Audio/Video Electronics 7 03-20-2008 05:42 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:36 PM.